top of page
Product Page: Stores_Product_Widget

''World Voyage Planner" este un ghid cuprinzător pentru planificarea unui voiaj de oriunde în sensul de  oriunde în lume.

Cea de-a doua ediție complet revizuită și actualizată se referă la toate elementele care ar asigura o călătorie reușită, oferind sfaturi practice pentru cei care doresc să planifice o calatorie sigură și plăcută.

Aspectele esențiale ale pregătirilor pentru o călătorie offshore se bazează pe interviurile cuprinzătoare cu o gamă largă de marinari experimentați pe distanțe lungi, mulți dintre ei fiind circumnavigatori.

În timp ce accentul principal se pune pe cele mai populare rute de croaziere, există, de asemenea, călătorii sugerate pentru unele destinații mai puțin frecventate.

Conceput pentru a fi utilizat împreună cu Cornells' Ocean Atlas, noua ediție a planificatorului World Voyage Planner oferă îndrumări practice privind toate subiectele legate de dezvoltarea strategiei de croazieră potrivită, inclusiv:

Planificarea voiajelor în cele mai favorabile condiții, fie în tropice, fie în latitudini mari, cele mai recente hărți cu vânturi și curenți pentru pasaje în fiecare ocean
centre globale de croazieră, sisteme meteorologice mondiale, planificați sfaturi privind călătoriile către cele mai atractive destinații de croazieră, cele mai populare rute de croazieră, precum și unele destinații mai puțin frecventate, sugestii de voiaj circular în Oceanul Atlantic, Pacific și Indian.


Prezentare completă a călătoriilor din întreaga lume începând de oriunde din lume, o prezentare generală a mișcării globale a iahturilor de croazieră. Jimmy oferă, de asemenea, sfaturi neprețuite cu privire la aspectele practice ale călătoriei, inclusiv:

Servicii disponibile în toate principalele hub-uri de croazieră
Sugestii privind rutele alternative dacă sunt forțate să schimbe planurile
Opriri de urgență din motive medicale, reparații majore sau schimbări ale echipajului

Planificatorul World Voyage este o resursă esențială pentru oricine dorește o croazieră extinsă sau pentru cei care doar visează să o facă la un moment dat în viitor.

World Voyage Planner

Cod SKU: JCWVP001
45,00€ Preț normal
40,50€Preț redus
bottom of page