top of page
Product Page: Stores_Product_Widget

200.000 Miles se ocupa de toate aspectele esentiale ale voiajului offshore și croazierelor pe distante lungi. Fiecare subiect este tratat intr-un mod informativ si distractiv, presarat cu intamplari sau anecdote din experiența vastă a autorului.

In timp ce vizează in primul rand marinarii care planifica sau se pregatesc pentru o calatorie mai lungă, această carte va atrage, de asemenea, navigatorii marini experimentati, precum si navigatorii de week-end. Stilul atragator al carțti, cu 500 de fotografii excelente din vasta colectie a autorului, ar trebui sa fie la fel de atragatoare si pentru visatorii in ale navigatiei.

Aproximativ doua treimi din cartea se ocupa de aspecte practice si acopera toate subiectele de interes pentru oricine intentionează sa plece intr-o calatorie offshore. Cea de-a treia parte a cartii descrie momente importante din circumnavigatiunile autorului, precum si din calatoriile spre Antarctica, un pasaj transpacific din Antarctica spre Alaska sau provocarile trecerii prin nord-vest. Capitolele alternează intre un capitol tehnic care este urmat de un capitol cuprinzand o poveste de croaziera.

200.000 Miles se bazează pe cartea lui Jimmy Cornell, "O pasiune pentru mare", publicata în cinci editii lingvistice în 2007.

200,000 MILES A LIFE OF ADVENTURE

Cod SKU: JC2M001
25,00€ Preț normal
22,50€Preț redus
bottom of page